На сесії Рівненської облради розглянуть 8 кадрових питань

На сесії Рівненської облради планують розглянути вісім кадрових питань. 

Про це повідомляє голова Рівненської облради Андрій Карауш.

Сесія облради відбудеться 26 квітня. 

"Денний центр соціально-психологічної допомоги". Кандидатура одна, чинна директорка Олена Бобровська, яка керує з січня 2023 року.  

"Обласна школа вищої спортивної майстерності". Кандидат один - чинний керівник Леонід Камлочук, він - на посаді з 2013 року.  

"Рівненський центр соціально-психологічної допомоги", це той заклад, де був скандал із преміями. Новою керівницею може стати Тетяна Кульчицька, її кандидатура – єдина. Має досвід роботи з людьми в кризових ситуаціях.  

КП "Управління майновим комплексом". Кандидат один - чинний очільник, депутат облради Андрій Пехотін. На посаді - з 2021 року.  

Нові заклади: 

"Здолбунівський геріатричний пансіонат" ("Урвенський психоневрологічний інтернат" + "Здолбунівський геріатричний пансіонат"). Кандидат один – Олександр Бухало, з 2021-го був директором або заступником у закладі в Урвенні. 

"Мирогощанський психоневрологічний інтернат" ("Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю" + "Мирогощанський психоневрологічний інтернату"). Претендент один  – Олексій Шамак, з 2020 року був директором або заступником в "Здолбунівському геріатричному пансіонаті".  

"Рівненський психоневрологічний інтернат" ("Тучинський геріатричний пансіонат" + "Рівненський психоневрологічний інтернат"). Кандидатури дві. Перша – депутат облради, керівник "Рівненського психоневрологічного інтернату" з 2023 року – Микола Добриднік. Друга – Вадим Максютинський, з 2016 року керує соцзахистом Рівненської РДА. 

"Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти" (приєднані центр науково-технічної творчості, центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства та станція юннатів). Кандидатури дві. Перша – Віктор Самчук, є керівником на тимчасовому контракті із лютого. Друга – Олександр Денисюк, з 2021 року заступник у центрі національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Читайте також