Жіночі шльопанці та сандалії на літо: 5 яскравих трендів для стильних образів

Існує безліч різновидів жіночого взуття для спекотних літніх днів. Про найтрендовіші моделі та новинки сезону 2024 поговоримо далі.

Правильно підібране взуття робить образ цілісним і доречним, наприклад, модні жіночі шльопанці чудово доповнять повсякденний лук з мікрошортами для походу в кіно. А пляжні сандалії гармонійно поєднуються з парео, тунікою або сукнею. Різні моделі підійдуть для роботи, відпочинку, тривалих прогулянок, подорожей та щоденного носіння.

Кежуал-шльопанці: комфорт і стиль

Головні ознаки такого взуття: лаконічність та зручність. Це практичні вироби, які легко вдягати й знімати, і вони чудово впишуться в аутфіти сучасної міської модниці. Верх може складатися з одного або кількох ремінців, підошва може бути плоскою або мати невеликий каблук. Добре виглядають з одягом з деніму, легкими сукнями, сарафанами.

Грубі сандалії: стійкість та впевненість

Такий вид взуття відрізняється масивними деталями: товстою платформою, широкими ремінцями, навмисне грубими элементами. Є моделі на плетеній підошві, що ріднить їх із еспадрильями. У таких сандалях вам буде комфортно, навіть якщо ви проведете на ногах цілий день. Відмінно поєднуватимуться з контрастним витонченим верхом, що збалансує і пом'якшить образ загалом. Можна також доповнити образ спідницею, білими джинсами або однотонними легінсами.

Пляжні фліп-флопи: легкість та простота у догляді

Головні риси пляжних сандалій: стійка підошва, широкі перемички, яскраві відтінки. Матеріали, з яких виготовляється таке взуття, відрізняються міцністю, легкістю та стійкістю до вологи, тому в них вам гарантований комфорт за будь-яких літніх розваг. А ще вони надзвичайно довговічні та невибагливі у догляді.

Сандалії-гладіатори: екстравагантність та витонченість

Якщо ви хочете створити незабутній look, цей варіант – для вас. Це сандалії на плоскій підошві, що відрізняються великою кількістю ремінців, які можуть доходити до рівня коліна. Виграшні комбінації – ті, що залишають відкритими ноги: з короткими сукнями, міні-спідницями, шортами.

Animal print

Буяння фарб характерне для літньої пори. Однак колір взуття може бути і приглушеним, і пастельним, чорним, білим, нюдовим або металізованим. Окреме місце займають моделі з принтами, зокрема анімалістичними: змія, тигр, леопард, зебра. У взутті такого кольору ви точно не залишитеся непоміченими. Оскільки самі по собі вони є акцентними, комбінуйте їх із одягом у нейтральних тонах, хоча фасон може бути різним: асиметричним чи прикрашеним декоративними елементами.

Не варто забувати про аксесуари – необхідну складову стильного аутфіту. У новій колекції online-store «Міратон» представлений широкий асортимент не лише взуття, а й літніх сумок:

  • базових та яскравих кольорів, неонових та принтованих;

  • зі шкіри, соломи, силікону, текстилю, джинсу;

  • місткі та мініатюрні, середніх розмірів;

  • клатчі, шопери, тоути, багети, крос-боді, хобо, капелюшні та багато інших моделей.

Продукція, представлена у мережі Miraton, створена за допомогою інноваційних технологій та є втіленням високої якості й комфорту.

Читайте також