Завтра в Україні прогнозують перший мокрий сніг

Фото з відкритих джерел

Синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що вже завтра на частині території Україні йтиме перший мокрий сніг. Таке явище - нормальне для нинішньої пори року. 

"Цей мокрий сніг завтра буде манюсіньким по території, бо ймовірний лише у північних районах Чернігівщини, Київщини, Сумщини та, ясно, що в Карпатах (карта 1 рожевим кольором), але все ж він, цей мокрий сніг, заявить, що з нашим кліматом поки що все більш менш ясно і все йде за календарем", - пише Наталка Діденко.

У четвер, 18-го листопада, до України наблизиться атмосферний фронт із заходу. Він принесе до західних та північних областей опади у вигляді дощу та місцями мокрого снігу на вищезгаданих територіях. 

Схід, центральна частина та Південь завтра ще побудуть без опадів. Температура повітря найближчої ночі буде низькою, -3-11 градусів.

"19-20 листопада погода в Україні буде переважно некомфортною, такою, як ми й уявляємо собі листопад - опади та холодний поривчатий вітер. Очікується переважно дощ, бо трохи потепліє, лише на крайній півночі та в Карпатах - місцями з мокрим снігом", - розповіла синоптикиня.

Читайте також