"Верес U19" переміг у Винниках та продовжив безпрограшну серію

Юнацька команда рівненського "Вереса" не програє вже чотири матчі поспіль у чемпіонаті юнацької ліги. Сьогодні у Винниках червоно-чорні, попри три пропущені м'ячі, переконливо обіграли львівський Рух.

Рух U19 - Верес U19 - 3:4 (2:2)

Рух U19: Харечко - Баршак, Бойко, Шандра, Мужиловський, Мікляш, Коваль, Штокал, Денисов, Поповський, Цюрпалевич-Семочко. Запасні: Клименко, Огородник, Квас, Горло, Шайда, Горін, Слива, Турко, Дяк, Себро.

Старший тренер: Денис Колчін.

Верес U19: Стефанюк - Бокій, Протасевич, Савчук, Козубенко, Баран, Лепський, Шух, Вороб'як, Годя, Ковалюк. Запасні: Кулик, Бібіков, Дубовик, Дзень, Петров, Фундук, Шворак, Даценко, Ільчук.

Старший тренер: Станіслав Упілков.

Голи: Коваль (14), Бойко (36), Квас (90+1) - Годя (2, 4), Вороб‘як (62), Баран (71).

Рівнянам знадобилося менше ста секунд на старті матчу, аби шокувати Рух. Тарас Штокал перед власними воротами подарував м‘яча Оресту Лепському. Той увірвався до штрафного майданчика господарів і асистував Дмитру Годі, який забив свій десятий гол у сезоні.

За дві хвилини прийшов і одинадцятий. Орест Лепський знову активно зіграв на правому фланзі. Він передачею у вільну зону організував вбігання Ростислава Барана у штрафний майданчик львів‘ян, а вже той передачею від лицевої лінії знайшов Дмитра Годю - 0:2.

Цього разу і Рух доволі швидко відіграв один гол. Юрій Мужиловський виконав подачу з правого флангу, Михайло Протасевич не зумів перехопити цю передачу, а Максим Коваль ударом головою замкнув дальню стійку - 1:2.

А ще до перерви львів‘яни відігралися. Олександ Савчук у власному штрафному майданчику залишив без нагляду Максима Бойка і той ударом головою з кількох метрів спокійно замкнув подачу зліва від кутового прапорця - 2:2.

На старті другого тайму Дмитро Годя міг знову вивести вперед Верес, але дивом пробив просто у голкіпера з близької відстані, замикаючи ідеальну передачу від Романа Ковалюка з лівого флангу.

Промах партнера по команді за декілька хвилин виправив Ігор Вороб‘як. Він виконав ідеальний обвідний удар з лінії штрафного майданчика після затяжної атаки рівнян із переведенням м‘яча з правого флангу на лівий! Без шансів для воротаря. Дмитро Бокій записав на свій рахунок асист і це - 2:3.

А менш, ніж за десять хвилин Ростислав Баран на вході до штрафного майданчика господарів обігрався у стіночку з Дмитром Шухом і розстріляв Олександра Харечка - 2:4.

Гол Костянтина Кваса вже у компенсований до основного час - не завадив рівнянам святкувати перемогу. 

Читайте також