У селі на Рівненщині відремонтували частину дороги за гроші соціальної угоди з підприємством

У селі Майків на Гощанщині відремонтували 190 метрів дорожнього покриття на вулиці Червона долина. Як повідомив гощанський селищний голова Микола Панчук, дану ділянку не ремонтували роками. Провести роботи вдалося за кошти соціальної угоди, укладеної з товариством «Акріс Агро».

Товариство «Акріс Агро» є одним із найбільших платників податків у громаді. На ремонт дороги було виділено 50 тис. грн. За ці кошти вдалося зробити близько 130 метрів дороги. Решту ділянки дороги зроблено авансом у рахунок майбутніх платежів згідно соціальної угоди.

"Соціально відповідальний бізнес - це інвестиції в людей і спільноту. Підприємства, які беруть на себе відповідальність за комфорт мешканців громади сприяють зміцненню соціальної тканини, підтримці тих, хто стоїть на захисті нашої країни. Тому подібні ініціативи піднімають рівень соціальної відповідальності в бізнесі, надихають інших на позитивні зміни.

Керівництву «Акріс Агро» дякую за дієве соціальне партнерство, керівнику Красносільського МПП «МВА» Ваграму Мурадяну - за оперативно і якісно виконаний ремонт", - прокоментував Микола Панчук.

Читайте також