У Рівному на "Лебединці" садитимуть дерева й ремонтуватимуть лавки

У Рівненській міськраді відбулася нарада з комунальними службами міста. Під час засідання було обговорено виконані роботи минулого тижня та сплановано завдання на тиждень прийдешній.

"Трест зеленого господарства" проводив видалення аварійних дерев, посадку квітів, покіс територій, які закріплені за підприємством. Ці роботи продовжать і цього тижня. Окрім того, триватиме висадка дерев і розпочнеться ремонт лавок у парку молоді "Лебединка".

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Упродовж тижня виконувалися заявочні ремонти й ремонти контактно-кабельної мережі. Проведено фарбування шести опор, а також очищення опор від наклейок.

Працівники "КАТП-1728" ліквідовували стихійні сміттєзвалища по місту. Вивезення сміття відбувається згідно із затвердженими графіками. Цього тижня розпочнеться пересипка полігону.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 20 пошкоджень водопровідних, а також виконав понад 80 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Бригади "Міського ШЕУ" проводили поточні ремонти на 11 вулицях міста. Працювали над ремонтом вулиць і підрядні організації. Також у різних мікрорайонах міста роботи виконували бригади зливової каналізації, здійснювали клінінг автомобілі "МАЗ Джонстон" і "ДАФ Джонстон".

Спецкомбінат "Ритуальна служба" продовжує поховання. Тривають роботи із санітарного прибирання на кладовищах міста. Також триває підготовка до Поминальної неділі.

Працівники КП "Міськсвітло" проводили фарбування паркових опор на бульварі Незалежності та проспекті Директорії. Було проведено підварювання кронштейнів вуличного освітлення. Виконано миття та фарбування світлофорних об'єктів по вул.:

  • Соборна - Театральна площа;
  • Соборна - П. Могили;
  • Соборна - Дубенська - Коцюбинського;
  • Соборна - Рем. завод;
  • Дубенська - О. Дудея;
  • Дубенська - Поповича.

Читайте також