Собака з Рівного, якого невідомі вивезли в сусідню область, повернувся до своєї родини (ВІДЕО)

Сім'я з Рівного після тривалих пошуків зустрілась із своєю домашньою улюбленицею Сонею. Собачка загубився майже півроку тому.

На Волині на АЗС камери зафіксували, як водії вантажівки привезли собаку та залишили його напризволяще. 

"Власник автівки відповів, що не вбачає нічого поганого у даному дійстві. А стосовно водія, то заяви у відповідні органи написані", - писали тоді на сторінці Kovel Animals.

Песику шукали новий дім і водночас не втрачали надії знайти попередніх власників. І не дарма, адже весь цей час Соню розшукувала її сім'я.

"Вона повернулися в родину. Як ми і думали вона виявилася з м.Рівне (саме на рівненських номерах була вантажівка якою її привезли два нелюда). Вона загубилася ше 6 місяців тому, весь цей час господарі шукали її по місту, розвішували оголошення та робили дописи у соцмеражах. І коли здавалася надію вже втрачено, побачили наш допис про собаку викинуту у Ковелі на АЗС. Спершу були сумніви що це їхня Соня, адже пройшло багато часу і не вірилося в те, що це дійсно вона. Але сьогодні коли ми привезли її в Рівне усі сумніви розвіясь і Соня нарешті повернулася додому до люблячої родини та свого чотирилапого друга", - опублікували у дописі зоозахисники.

У Kovel Animals додають, що наразі справою займаються правоохоронці. 

Читайте також