Рівнян просять підтримати проект «Куп’янський дрон»

На сайті Куп'янської міської ради почала працювати платформа «Куп’янський дрон». Її мета - зібрати й передати Збройним силам України 1000 дронів до кінця 2024 року. Рівнян запрошують долучитися до цієї акції, адже Куп’янськ - це наше партнерське місто на сході України.

Нагадаємо, що наприкінці квітня секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян та начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін підписали меморандум про співпрацю між містами. Тоді очільники міст домовилися про популяризацію ініціативи «Куп’янський дрон» над чим зараз і працюють в місті.

На платформі - https://dron.kupyansk-gromada.gov.ua/start/ можна зареєструватися в різних ролях: інженер, постачальник, донатор, благодійний фонд.

Інженери можуть власноруч зібрати дрон, дотримуючись вказаних на платформі інструкцій. Куратори тестують його, передають військовим, а місцева влада компенсуєпевну частину коштів людині. Постачальники можуть використовувати платформу для формування пропозицій з постачання комплектуючих для збору дронів інженерами. А донатори перераховують кошти на рахунок благодійного фонду, щоб підтримати цю ініціативу задля підтримки ЗСУ.

- Наше місто підтримує ініціативу "Куп'янський дрон", проект міста, з яким маємо меморандум про співпрацю. Ця акція має за мету придбання 1000 дронів для Збройних Сил України. Це не лише прояв нашої солідарності та підтримки наших військових, але й важливий крок у зміцненні обороноздатності нашої країни. Закликаю всіх, хто має можливість стати донаторами або інженерами, зареєструватися на платформі та долучитися до цієї важливої справи, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. - Разом ми можемо забезпечити наших захисників засобами, що допоможуть боронити країну від ворога.

Запрошуємо долучатися до платформи "Куп'янський дрон" та разом наближати нашу Перемогу.

Найменування отримувача: Благодійний фонд «ІВЕНТРУМ»

Код отримувача: 44802216

Рахунок отримувача: UA433515330000026007035902106

Назва банку: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Електронна пошта: [email protected]

Читайте також