Рейтинг "буркотунів" за знаком Зодіаку

Які зі знаків Зодіаку є найбільш буркотливими та часто нарікають на все навколо. Догодити таким людям непросто.

1 місце - Козеріг

Верхню сходинку на п'єдесталі заслуговують Козероги. Часто скаржаться на роботу, знайомих, владу. Своїм бурчанням отруюють життя собі та близьким. Люди, народжені під цим сузір'ям, рідко бувають усім задоволені, тому заслужено названі найбуркотливішими представниками зодіакального кола.

2 місце – Діва

Діви ставлять високу планку як для себе, так і для інших. Вміють вивести людину з рівноваги своїми постійними зауваженнями та причіпками. При цьому і часто доводять до депресії, якщо щось їм не вдається. Діви – один із найвибагливіших і буркотливих знаків зодіаку.

3 місце – Рак

Раки постійно скаржаться життя. За їхніми словами, у них все гірше нікуди. Але насправді це явне перебільшення. Представники цього знаку зодіаку знаходять внутрішній спокій під час бурчання на весь світ.

4 місце – Лев

Лев - царський буркотун. Якщо в нього щось пішло не так, як він запланував, стає просто нестерпним. Починає критикувати ситуацію та шукати вади в інших, щоб було не так прикро.

5 місце – Стрілець

Стрілець хоч і життєрадісний знак, буркотливість стосовно оточуючих у нього є. Навіть якщо щось у когось не виходить, люди цього знака повз нього не пройдуть, обов'язково слівце вставлять. Часто починають суперечки з тими, хто не згоден з їхньою думкою.

6 місце – Овен

Овни не просто чіпляються і бурчать, вони буквально закипають, якщо щось йде не за їхнім планом. Їхнє бурчання має таку силу, що заражає і оточуючих людей. Представники цього знаку зодіаку скаржаться на обставини, не беручи до уваги свої особисті «проколи».

7 місце – Близнюки

Близнюки вміють бурчати, причому дуже непогано. Ось не постав день, наприклад, тут бережіть свої вушка, потрапите під роздачу. Своїм «бубу» можуть зіпсувати оточуючим весь настрій. Щоправда, побурчавши, заспокоюються. Але й, до речі, потім можуть першими піти на примирення з тими, хто попався під гарячу руку.

8 місце - Терези

Терези бурчать тільки в найскладніших життєвих ситуаціях. Якщо проблема з їхньої погляд нерозв'язна, взагалі можуть піти у депресію. Тут їхнє бурчання і проявляється у всій красі. Коли проблеми не докучають представникам цього знака зодіаку, вони цілком врівноважені і навіть дуже веселі люди.

9 місце – Скорпіон

Не можна назвати Скорпіона мега-буркотливим знаком, але коли Скорпіони роблять помилку або зазнають образливої невдачі, вони повністю втрачають самовладання і починають злитися, причому не тільки на себе. Їхньому ближньому оточенню теж несолодко доведеться: вони починають перебивати їх, підганяти і поводитися максимально неприємно. І відразу навряд ви зрозумієте, що сталося і чому так поводиться Скорпіон.

10 місце - Водолій

Водолії мають великий недолік: вони ніколи не визнають власних помилок та своїх невдач. Спочатку тримають це в собі, але коли вже все накипіло, охоче присядуть на вуха близьким і розкажуть, яка несправедливість відбувається в їхньому житті.

11 місце – Риби

Риби бурчать рідко, але якщо починають, це надовго. Складається враження, що вони збирають свої невдоволення, щоб потім виплеснути їх усі відразу. І в цей момент краще бути від них подалі. В решту часу спокійніше і невинніше людей, ніж Риби не знайти.

12 місце - Телець

Телець не скаржиться, навіть якщо життя реально пішло під укіс. Він стисне зуби і йтиме вперед. Якщо Телець і бурчить, то тільки подумки, не посвячуючи у своє невдоволення інших. Ось із кого варто брати приклад іншим знакам зодіакального кола.

Читайте також