На Рівненщині поліцейські оперативно викрили крадія (ФОТО)

Як повідомляє відділ комунікації поліції, уранці третього січня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку товарно-матеріальних цінностей із магазину села Зносичі. Поліцейські за «гарячими» слідами встановили особу, причетну до вчиненого злочину.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідомий проник до крамниці, пошкодивши вхідні двері та замок. Із торгівельного закладу зловмисник викрав орієнтовно дев’ять пляшок горілки та вина, 18 пачок цигарок, сім карток поповнення мобільного рахунку та 300 гривень. Остаточна кількість товарно-матеріальних цінностей та сума завданого збитку встановлюватиметься під час досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.


У результаті проведених розшукових заходів оперативники Сарненського відділу поліції з’ясували, що до крадіжки причетний 22-річний непрацюючий місцевий житель. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. За місцем проживання молодика поліцейські вилучили частину викрадених товарів. 

Читайте також