Футболістки "Вереса" ускладнили собі боротьбу за виживання

Футболістки рівненського "Вереса" програли Маріуполю у Києві і значно ускладнила собі боротьбу за виживання у Вищій лізі.

Верес - Маріуполь - 0:2 (0:2)

чемпіонат України з футболу серед жінок, Вища ліга, другий етап, 7 тур

Верес: Луцюк (Снігур, 80) - Котовець (Сухоряба, 87), Надєждіна, Баліна, Шелест (Навроцька, 46), Розлуцька, Забитівська, Веремейчук, Ляхович (Деркач, 46), Нездюр, Боротюк (Городецька, 46). Запасні: Руда, Мазурець, Ювковецька.

Головна тренерка: Олена Руда.

Маріуполь: Голик - Крук, Куліченко, Кузенкова, Кайдаловська, Полухіна, Тарсукова, Юзва, Бенедік (Ярова, 82), Куницька (Руденко, 82), Щербаньова (Паламарчук, 28). Запасні: Сорока, Кулаковська, Винокурова, Кушнір, Харитончук.

Головна тренерка: Каріна Кулаковська. 

Голи: Бенедік (13), Тарсукова (45).

Попередження: Бенедік (64).

Ця гра була формально домашньою для рівнянок, але відбулася на полі їхніх суперниць на стадіоні Темп у столиці. Оскільки раніше виїзний для себе поєдинок з Маріуполем червоно-чорні зіграли у Рівному.

Верес у цьому сезоні ще не програвав Маріуполю. Рівнянки перемогли на першому етапі чемпіонату - 6:0, а на старті другого етапу команди зіграли унічию - 1:1. А маріупольчанки досі взагалі у чемпіонаті не перемагали. Втім, цього разу обидві тенденції були зламані.

Після втрати м‘яча у центрі поля рівнянки прогавили ривок Марії Бенедік. Гравчиня Маріуполя втекла від двох переслідуаачок і попри дуже неоковирний удар зуміла застати зненацька Маргариту Луцюк - 0:1.

А до перерви футболістки Вереса пропустили від абсолютного поки аутсайдера чемпіонату вдруге. Після подачі кутового справа взагалі ніхто не грав проти Аміліни Тарсукової, яка точно пробила головою - 0:2.

Замість наздоганяти Пантер - жіноча команда народного клубу Верес підпустила до себе Маріуполь на відстань однієї перемоги і значно ускладнила собі боротьбу за виживання у Вищій лізі.

Читайте також