У Дубенський замок з`їхалися королеви та королевичі (ФОТО)

Надзвичайно талановиті, феєричні, вишукані королеви та королевичі з'їхались до Дубенського замку, щоб здобути Бурштинову корону України, повідомляють у пресслужбі заповідника. 

Розпочався конкурс з фотосесії на теритирії Дубенського замку, після чого принцеси та королевичі демонстрували королівське вбрання, українські костюми та вишукані наряди. Між дефіле дивували своїми талантами вихованці центру талантів «EVA_lution»: Євангеліна Шмід, Дарина Болотіна, Єлизавета Басюк, Дарина Дзюба,Соломія Ярош, Шафранський Сергій, Корженевський Влад.

На цей конкурс учасники прибули з Рівного, Луцька, Горішні плавні, Херсону та наймолодша учасниця конкурсу була з Дубна.
Жюрі заходу: Загорулько Євдокія - Міні міс Україна 2019, Євангеліна Шмід - переможниця більше 40 конкурсів краси в Україні, Міні супер модель світу, співачка та акторка. Для журі було дуже важко визначити переможця, тому нагородили всіх учасників Бурштиновими коронами та дипломами. Кожен учасник отримив на згадку ведмедика Teddy MTY.  Організаторами заходу були центр талантів «EVA_lution» та Державний історико-культурний заповідник м. Дубно.

Читайте також