Арешт без права застави: на Рівненщині обрали запобіжні засоби трьом молодикам, які зі зброєю напали на ферму та викрали фури

Фото - ілюстративне

Учора, 22 жовтня, відбулося судове засідання, під час якого обрали міри запобіжного заходу для трьох рівнян, які у неділю, 20 жовтня, у балаклавах та зі зброєю напали на фермерське господарство у Березнівському районі та, погрожуючи його 41-річному власнику і трьом працівникам, викрали з території дві вантажівки з 40 тоннами сої. Вони змусили водіїв фур їхати у напрямку траси "Київ-Чоп". Портал "РівнеМедіа" раніше вже повідомляв про цей інцидент.

Вже за деякий час поліцейським вдалося затримати розбійників. Ними виявилися три мешканці Рівного, яким 24, 22 і 21 рік відповідно. У них під час затримання вилучили рацію, розкладні ножі, травматичні пістолети, балаклави та рукавички.

Наступного дня, 21 жовтня, зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні розбійного нападу та заволодінні транспортними засобами за част. 4 ст. 187 та част. 3 ст. 289 ККУ. А вчора суд обрав їм запобіжні засоби. Двох з них, а саме 24-річного та 21-річного рівнян посадили за грати на 30 діб без права внесення застави, а 22-річного їхнього компаньйона посадили під цілодобовий домашній арешт із електронним засобом контролю.

Тепер молодикам, згідно із санкцією інкримінованих їм статей загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років з конфіскацією майна. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також